Angel Toys

Mooi speelgoed gemaakt van hout

ANGEL TOYS heeft al meer dan veertig jaar ervaring met het maken van duurzaam speelgoed. Het merk ANGEL TOYS is opgericht door Engelhart, die in het jaar 1980 voor het eerst begon met het ontwerpen van duurzaam speelgoed. Bij Speelduurzaam.nl kun je enkel speeltjes vinden die zijn gemaakt van verantwoorde materialen. Dit maakt Speelduurzaam.nl een goede bron voor al jouw speelgoed. Of het nou gaat om de speeltjes die zijn gemaakt door het merk van Engelhart of door andere merken die gebruik maken van verantwoorde materialen, hier ben je op de goede plek. ANGEL TOYS heeft met het ruime assortiment dan ook zeker een plaats verdiend op deze website.
Houten School - Whiteboard 'Compleet'

Veelzijdig speelgoed prikkelt de fantasie van kinderen. Want met een schoolbord kun je school naspelen, maar het is ook prachtig om er krijttekeningen op te maken. Draaien ze het bord om dan hebben ze een whiteboard. ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed.

€39,99
Tijdelijk uitverkocht
Houten Poppenbed 'Wit/Roze'

Poppenmoeders en -vaders willen het beste voor hun poppenkind. In dit schommelbedje kan de pop heerlijk slapen en kan jouw kind helemaal opgaan in de rol van poppenouder. ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed. ✓ Gratis inpakservice

€27,99
Tijdelijk uitverkocht
Houten Poppenstoel 'Wit/Roze'

Tijd voor het fruithapje. De pop kan in een echte kinderstoel op poppenformaat zitten. De poppenstoel in wit met roze ziet er net zo uit als een echte kinderstoel! ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed. ✓ Gratis inpakservice

€16,99
Tijdelijk uitverkocht
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »