Engelhart Education

Spelenderwijs leren

Bij Speelduurzaam staat spelen met duurzaam speelgoed hoog in het vaandel. Hoe gaaf is het als jouw kind lekker speelt, tegelijkertijd iets leert én daarbij niet het milieu schaadt? Door het bedrijf Engelhart is dit mogelijk en daarom verkopen wij nu speelgoed uit de lijn Engelhart Education. De lijn van Engelhart Education bestaat uit houten puzzels met felgekleurde puzzelstukken, die de aandacht van ieder kind trekken. Denk hierbij aan een prachtig telraam of een kleurrijke alfabetpuzzel. Engelhart ontwikkelt mooie producten met verantwoorde materialen, zoals duurzaam rubberhout. Doordat Speelduurzaam dit speelgoed verkoopt, kan jouw kind leren en spelen mét verantwoorde materialen!
Houten Sorteerplank 'Geometrisch'

Leren gaat het beste als het ook leuk is! Met deze sorteerplank met verschillende vormen kan je kind de mooi gekleurde vormen op de juiste plaats leggen. Gemaakt van rubberhout en Europees berken multiplex.

€23,99
Beschikbaar
Rubberhouten Boter-Kaas-en-Eieren

Boter-kaas-en-eieren, wie kent deze klassieker nu niet? Van jong tot oud, iedereen heeft dit spelletje weleens gespeeld en het verveelt nooit. ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed. ✓ Gratis inpakservice!

€18,99
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »