Longfield Games

Spellen van hout voor jong en oud

Longfield Games is het eerste eigen merk van Theo Engelhart. Engelhart begon in het jaar 1981 met het ontwerpen van speelgoed en spellen. Sindsdien is hij met het merk Longfield Games steeds groter geworden. Het merk staat bekend om het ontwerpen van duurzaam speelgoed. Dit wil zeggen dat het gemaakt wordt van duurzaam materiaal en dat het zelfs na vele malen spelen nog van goede kwaliteit blijft. Daarnaast wil duurzaam ook zeggen dat het merk zich richt op het juist gebruiken van materialen. Je hebt een ruime keuze uit duurzaam speelgoed bij dit merk en het zal je nooit vervelen. Het is daarnaast geschikt voor zowel jong als oud.

Houten Balansspel 'Olifant'

Dit leuke balansspel kun je samen of alleen spelen. Kies je kleur stokjes en stapel ze om de beurt op de rug van de Olifant, maar pas op dat ze er niet af vallen! ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed. ✓ Gratis inpakservice!

€6,99
Tijdelijk uitverkocht
Rubberhouten Solitaire 'Reiseditie'

Speel de pionnetjes op het bord weg en eindig met alleen een pionnetje in het midden en je hebt het spel gewonnen. Een leuk en leerzaam spel in een handige reiseditie.

€8,99
Tijdelijk uitverkocht
Spel 'De Vallende Muur'

Het spel de vallende muur is een behendigheidsspel voor jong en oud. ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed. ✓ Gratis inpakservice!

€9,99
Tijdelijk uitverkocht
Rubberhouten Solitaire

Solitaire, een uitdaging voor jong en oud om de ballen van het bord weg te spelen. ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed. ✓ Gratis inpakservice!

€9,99 €11,99
Tijdelijk uitverkocht
Houten Mikado in Kistje

Mikado is al generaties lang een populair spel en dat is niet voor niets! Je hebt er handigheid, concentratie en een vaste hand voor nodig. ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed. ✓ Gratis inpakservice!

€2,99
Tijdelijk uitverkocht
Houten Tuimel Toren

Hoeveel stenen kun jij uit de toren trekken voor hij omvalt? Deze tuimeltoren vraagt om sterke zenuwen, een vaste hand en inzicht in de constructie. ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed. ✓ Gratis inpakservice!

€11,99
Tijdelijk uitverkocht
Houten Balansspel 'Zeehond'

Dit leuke balansspel kun je samen of alleen spelen. Kies je kleur blokjes en stapel ze om de beurt op de buik van de zeehond, maar pas op dat hij niet omvalt! ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed. ✓ Gratis inpakservice!

€5,99
Tijdelijk uitverkocht
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »