Small foot world

Bij Speelduurzaam vind je exclusief, houten speelgoed van Small Foot World. Dit speelgoed traint de motorische en sociale vaardigheden van je kindje en zorgt voor eindeloos speelplezier met verantwoorde materialen.

De gebroeders Holger en Ingo Legler, oprichters van speelgoedgroothandel Legler, vervaardigen onder de naam Small Foot World een unieke, kleurrijke speelwereld voor kinderen vanaf 3 jaar. De innovatieve ontwerpen combineren mooi design en speelse educatie.

Kinderen worden groter en het speelgoed van Small Foot World groeit met ze mee. Verschillende sets en accessoires gemaakt van verantwoorde materialen kunnen eenvoudig gecombineerd worden. Speelduurzaam heeft steeds de nieuwste uitbreidingsets in het assortiment.

Houten Trein met Locomotief

De locomotief en de wagons kunnen door magneten op elkaar worden aangesloten. ✓ Duurzaam en verantwoord speelgoed. ✓ Gratis inpakservice!

€13,99
Beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »