Over Speelduurzaam.nl

Speelduurzaam is een webwinkel die zich focust op het aanbieden van betaalbaar, verantwoord en duurzaam speelgoed. We hebben onze leveranciers met uiterste zorg geselecteerd en we staan daarom 100% achter onze producten. We streven er altijd naar om meer mooie en verantwoorde en duurzame producten aan ons assortiment toe te voegen. 

Waar staat Speelduurzaam voor en waarop selecteren wij onze artikelen?

✔ Duurzaam speelgoed We selecteren ons assortiment op duurzaam en kwalitatief speelgoed. Hierdoor is de voetafdruk minder groot en gaat het langer mee.

✔ Verantwoord speelgoed Naast milieubewust speelgoed denken we ook aan de veiligheid. Denk hierbij aan kindveilige materialen en verfsoorten.

✔ Duurzaam verpakken Ons verpakkingsmateriaal is geselecteerd vanuit een duurzaam oogpunt en we maken gebruik van ecologisch papieren tape.

✔ Inpakservice Is er iemand jarig of zomaar een cadeautje? Wanneer je kiest voor onze inpakservice, dan wordt je bestelling op een feestelijke en milieubewuste manier ingepakt.

✔ Betaalbaar speelgoed De prijzen die we hanteren voor ons speelgoed zijn eerlijk en betaalbaar. We vragen nooit de hoofdprijs, maar we zetten ons niet weg als prijsvechter.

✔ Een goed bereikbare klantenservice

Bellen/WhatsApp: De klantenservice van Speelduurzaam.nl staat voor je klaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur op het telefoonnummer 085-8770067 ook te bereiken via WhatsApp

Indien we niet bereikbaar zijn dan kun je een voicemail inspreken of een WhatsApp bericht sturen. Je krijgt dezelfde dag een bericht terug, of we bellen je gewoon even terug!

Mailen: Een e-mail sturen mag natuurlijk altijd en kan via [email protected]m.nl

Facebook: Je kunt je vragen ook via Facebook Messenger stellen m.me/speelduurzaam

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »