Over Speelduurzaam.nl

Speelduurzaam is een webwinkel die zich focust op het aanbieden van betaalbaar, verantwoord en duurzaam speelgoed. We hebben onze leveranciers met uiterste zorg geselecteerd en we staan daarom 100% achter onze producten. We streven er altijd naar om meer mooie en verantwoorde en duurzame producten aan ons assortiment toe te voegen. 

Waar staat Speelduurzaam voor en waarop selecteren wij onze duurzame en verantwoorde artikelen?

✔ Duurzaam speelgoed

Ons streven is om producten in te kopen die bijdragen aan een beter milieu en hierdoor de nieuwe en de daaropvolgende generaties een gezonde toekomst te kunnen bieden. Denk hierbij aan speelgoed gemaakt van gerecycled plastic, natuurrubber of speelgoed gemaakt duurzaam FSC hout. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

✔ Verantwoord speelgoed

Naast milieubewust speelgoed denken we ook aan de veiligheid. Denk hierbij aan kindveilige materialen en verfsoorten.

✔ Duurzaam verpakken

Ons verpakkingsmateriaal is geselecteerd vanuit een duurzaam oogpunt en we maken gebruik van ecologisch papieren tape.

✔ Gratis inpakservice!

Is er iemand jarig of zomaar een cadeautje? Wanneer je kiest voor onze gratis inpakservice, dan wordt je bestelling op een feestelijke en milieubewuste manier ingepakt.

✔ Betaalbaar speelgoed 

De prijzen die we hanteren voor ons speelgoed zijn eerlijk en betaalbaar voor iedereen. We vragen nooit de hoofdprijs, maar we zetten ons ook niet weg als prijsvechter in de markt.

✔ Een goede en altijd bereikbare klantenservice
 

Bellen
De klantenservice van Speelduurzaam.nl staat voor je klaar van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur op het telefoonnummer
085-8770067 ook te bereiken via WhatsApp

Mailen
Een e-mail sturen mag natuurlijk altijd en kan via
[email protected]

Facebook
Je kunt je vragen ook via Facebook Messenger stellen
m.me/speelduurzaam

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »