Betaalmethoden | Achteraf betalen

Speelduurzaam maakt gebruik van het betalinsplatform van 'Mollie'. Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats via een beveiligde verbinding. Zodra je betaling is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.

Onze verschillende betaalmogelijkheden:

iDEAL-Speelduurzaam
iDEAL is de meest geaccepteerde online betaalmethode in Nederland en toegankelijk voor iedereen die gebruikmaakt van online bankieren.

PayPal-Speelduurzaam
Paypal is een alom bekende wereldwijde online betaaldienst waarmee particulieren en bedrijven betalingen kunnen doen via een e-wallet. (Voor deze betaalmethode wordt € 2,- in rekening gebracht)

Visa-Speelduurzaam
VISA is de grootste speler wereldwijd op het gebied van kredietkaarten. VISA is hierdoor de meest populaire creditcard voor online of fysieke aankopen.

Bank-transfer-Speelduurzaam
Bankoverboeking is een handmatige manier om geld over te maken via je eigen bankrekening.

Maestro-Speelduurzaam
Maestro is een handelsmerk van MasterCard en te gebruiken in heel Europa. Het betaalde bedrag wordt na betaling verrekend op de bankrekening van de klant.

MasterCard-Speelduurzaam
Mastercard is als een alternatief voor VISA. Het is een wereldwijde speler op het gebied van kredietkaarten en debetkaarten. Ongeveer een kwart van alle creditcardbetalingen wordt gedaan met MasterCard.

Klarna Achteraf Betalen
Klarna is een bekende achteraf betaalmogelijkheid voor webwinkels. Via deze betaaloptie kun je online bestellen en achteraf betalen via een digitale of papieren acceptgiro. Deze dient vervolgens overgemaakt te worden binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen. (Voor deze betaalmethode wordt € 2,- in rekening gebracht)

 

Speelduurzaam is een onderdeel van Clear & Conscious

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »